2020年6月27日土曜日

イスラム教のハラール対応の日本風の調理法で肉の臭みを消す為のお酒の代替品について。About a substitute of sake for eliminating the smell of meat with a Japanese style cooking method corresponding to Islamic Halal.نبذة عن بدائل ساكي للتخلص من رائحة اللحم بطريقة الطبخ على الطريقة اليابانية المقابلة للحلال الإسلامي.

نبذة عن بدائل ساكي للتخلص من رائحة اللحم بطريقة الطبخ على الطريقة اليابانية المتوافقة مع الحلال الإسلامي. نبذة عن بدائل ساكي لإزالة رائحة اللحم بطريقة الطبخ على الطريقة اليابانية المقابلة للحلال الإسلامي.



http://bunbunbee.hatenablog.com/entry/2019/06/17/144331
شاركنا.

  

أتساءل عما إذا كان هناك بديل عن الطبخ أو المرين لا يمكن استخدامه في الحرم.

 
عندما أقوم بطهي الأرز للأصدقاء المسلمين ، لا يمكنني استخدام خمور أو ميرين الطبخ لأنني لا أستطيع استخدام الكحول ، لكن الوصفات غالبًا ما تشير إلى طهي الخمور والميران. لأنه يخرج باستمرار ، من الأفضل أن يكون لديك.
لقد تجاهلت خمور الطهي وصنعت ميرين بالكثير من السكر ، لكنني أتساءل عما إذا كان هناك شيء يمكن استبداله بدلاً من الكحول؟

استخدمت عصير العنب بدلاً من ذلك لتحضير النبيذ.

إذا بحثت عنه كبديل للطهي ،
  • نبيذ
  • أجل الحلو
  • مصلحة
  • شوشو
  • بيرة
  • ويسكي
خرج. لول ليس لدي أي كحول!

سبب استخدام الساكي للطبخ هو
  • في نفس دور تطهير الكحول ، فإنه يمنع نمو البكتيريا ويعزز استقرار التخزين.
  • قم بإزالة رائحة اللحوم والأسماك
  • إضافة الساكي تجعل الطعم أسهل للتخلل = تأثير موفر للوقت
  • اجعل الخامة ناعمة.
هذا هو السبب في أنه من الضروري بعد كل شيء.

الكحول يطير ، لكن لا تضف الكحول إلى الأطباق الإسلامية . سأحافظ دائمًا على ما قرره الله. يجب أن يقول الشخص أنه لا يجب تغيير القواعد التي جعلت الله ، الإسلام دين.

إنه الدجاج الحلال واللحوم المستوردة ، ولكن له علامة حلال ، لذلك يمكن تناوله بأمان أكثر من اللحوم المستوردة بدون العلامة ، ولكن ربما لأنه يحتوي على الكثير من التوابل ولديه توابل قوية ، لذلك تمحى الرائحة. إنها دجاجة على البخار ، وأعتقد أنها قد تشم إذا تناولتها مع صلصة بونزو. هل هناك طريقة لتفريق رائحة الدجاج عن الكحول؟

  • بصل مبشور
  • Penapoapopan (يسمى أدناه أدناه أحيانًا الأناناس. اضحك)
  • ليمون
  • حليب 
جاء مثل هذا.
 كثيرا ما أسمع البصل والأناناس!
أنا شخصياً سمعت الحليب للمرة الأولى! إذا وضعته على الحليب ، فإن رائحته مثل اللحم. أشعر بإهدار لي كقذف. ..
أولاً ، لنجرب البصل المبشور.
رائحة الليمون مثل الليمون. هذا جيد لبعض الأطباق ، لكني لا أريد ترك رائحة الليمون.

 ميرين
ما الحلال سمعت أن هناك توابل مصادق عليها مثل ميرين ، حيث تدخل اليد؟ لا أريد استخدامه لأنني لا أفهم ذلك حقًا حتى إذا نظرت إلى التوابل العادية على طراز الميرين.
على سبيل المثال ، المواد الخام للتتبيل على طريقة الميرين هنا ↓
المكونات: توابل مخمرة ، اريثريتول ، دكسترين غير قابل للهضم ، جلوكوز ، ملح ، خلاصة الخميرة / توابل ( حمض أميني ).

ما هو التوابل المخمرة ! !! !! !! !!

اريثريتول؟
ماذا؟
هل هو مثل الإيثانول ؟
كحول السكر الطبيعي وهو نوع من السكر النادر
لان. أنا لا أفهم ما تقصد. لكن هذا ليس جيدًا لأنه يتم تضمين الكحول.

بعد كل شيء لا يمكن استخدامه بالنسبة لي.

كان العسل حلوًا ويمكن استخدامه للتألق ، لذا دعنا نستخدم العسل في المرة القادمة!

http://bunbunbee.hatenablog.com/entry/2019/06/17/144331
シェアしました。


 

ハラームで使えない料理酒やみりんの代用品ってないかな。

 

ムスリムのお友達にご飯を作るときには、アルコールが使えないので、料理酒やみりんは使えないのだけど、レシピにはよく料理酒、みりんって出てくる。しつこく出てくるからにはあった方が美味しいって事よね。
料理酒は無視して、みりんは砂糖を多めに入れてって作ってたんだけど、アルコールじゃなくて代用できる物ってないのかしら?

ワイン煮込みにはブドウジュースを代用っていうのはみかけた。

料理酒の代用で調べたら、
と、でてきた。笑 全部アルコールやないかい!

そもそもお料理にお酒を使う理由は
  • アルコール消毒と同じ役目で菌の繁殖を抑えて保存性を高める。
  • 肉や魚の臭みをとる
  • お酒を加えることで味が染みこみやすくなる=時短効果
  • 素材を柔らかくする。
と、いうことなのでやっぱり必要なんですね。

アルコールは飛んでいるんだけど、ムスリムの料理にアルコールを加えてはいけません。神様が決めたことはずっと守っていく。人が神様が作った決まりを変えてはいけないと言うのが、イスラム教なのですね。

ハラールのマテ茶鶏、輸入肉だけどハラールマークがあるから、マークのない輸入肉に比べたら安心して食べられるけど、香辛料多めにつかったり、味付けも濃く作るから臭みが消されてるのであって、たぶん蒸し鶏で、ポン酢で食べるとかなると臭いんじゃないかと思う。お酒以外で鶏肉の臭みをとる方法はないのかしら?

  • おろしたたまねぎ
  • ぺんなぽーあぽーぺーん(下の子がたまにいうやつ。パイナップルです。笑)
  • レモン
  • 牛乳 
こんなのでてきました。
 たまねぎとかパイナップルはそういえばよく聞きますね!
私的には牛乳は初めて聞きました!牛乳につけておくことで牛乳に肉の臭みがうつるとか。ケチの私にはもったいなく感じてしまうのだけど。。
まずはおろした玉葱をやってみようかな。
レモンはレモンのにおいが移りそうだからな。それはそれでよかったりな料理もあるけど、レモンの香りは移って欲しくない物もあるもんな。

 みりんは
なんとハラール認証済みみりん風調味料があるらしいけど、どこで手に入るの?普通のみりん風調味料みてもよくわからないので、使いたくない。
例えばみりん風調味料の原材料こちら↓
原材料:発酵調味料、エリスリトール、難消化性デキストリンぶどう糖、食塩、酵母エキス/調味料(アミノ酸)

発酵調味料ってなんやねん!!!!!

エリスリトール?
なんですと?
エタノールっぽいかんじ?
天然の糖アルコールで希少糖の一種
ですって。って聞いてもよく意味がわからない。けどアルコールってついてるからだめじゃない?

私にはやっぱり使えない。

はちみつが甘さと、照りを出すのに使えるってのがあったので、今度は蜂蜜を使ってみよう!

About a substitute of sake for eliminating the smell of meat with a Japanese style cooking method corresponding to Islamic Halal. About a substitute of sake for removing the smell of meat with a Japanese style cooking method corresponding to Islamic Halal.




http://bunbunbee.hatenablog.com/entry/2019/06/17/144331 We
shared.

  

I wonder if there is a substitute for cooking sake or mirin that cannot be used in Haram.

 
When I cook rice for Muslim friends, I can't use cooking sake or mirin because I can't use alcohol, but the recipe often mentions cooking sake and mirin. Because it comes out persistently, it is better to have it.
I ignored cooking liquor and made Mirin with a lot of sugar, but I wonder if there's no substitute for alcohol instead of alcohol?

I used grape juice instead to stew wine.

If I look it up as a substitute for cooking sake,
  • wine
  • sweet sake
  • Sake
  • Shochu
  • Beer
  • whisky
Came out. Lol I don't have any alcohol!

The reason for using sake to cook is
  • In the same role as alcohol disinfection, it suppresses the growth of bacteria and enhances storage stability.
  • Remove the smell of meat and fish
  • Adding sake makes the taste easier to permeate = time-saving effect
  • Make the material soft.
That is why it is necessary after all.

Alcohol is flying, but don't add alcohol to Muslim dishes. I will always keep what God has decided. Person is to say that should not change the rules that made God, Islam it's a religion.

Although it is halal mate chicken and imported meat, it has a halal mark, so it can be eaten with more peace of mind than imported meat without the mark, but it is probably because it has a lot of spices and it also has a strong seasoning, so the smell is erased. It's a steamed chicken , and I think it might smell if you eat it with ponzu sauce . Is there any way to get the smell of chicken apart from alcohol?

  • Grated onion
  • Penapoapopan (The one below is sometimes called pineapple. Laugh)
  • Lemon
  • milk 
It came like this.
 I often hear onions and pineapples!
Personally, I heard milk for the first time! If you put it on milk, it smells like meat. It feels wasteful to me as a stinger. ..
First, let's try the grated onion.
Lemon smells like lemon. That's good for some dishes, but I don't want the lemon scent to shift.

 Mirin
What Halal I heard there is authenticated mirin-like seasoning, where entering the hand? I don't want to use it because I don't really understand it even if I look at ordinary mirin-style seasonings
For example, the raw material for mirin-style seasoning here ↓
Ingredients: fermented seasoning, erythritol, indigestible dextrin , glucose , salt, yeast extract/seasoning ( amino acid )

What is fermented seasoning ! !! !! !! !!

Erythritol?
What?
Is it like ethanol ?
Natural sugar alcohol, a kind of rare sugar
Because. I don't understand what you mean. But it’s not good because alcohol is included.

After all it cannot be used for me.

The honey was sweet and could be used to shine, so let's use honey next time!

0 コメント:

コメントを投稿